Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Частичная занятость в Ивано-Франковске"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Фахівець по роботі з клієнтами
, Ивано-Франковск
Обов'язки робота з електронною поштою, листування, розміщення інформації на сайтах (база сайтів надається), консультування клієнтів. Вимоги - вміння навчатися - акуратність та увага до деталей - високий рівень самоорганізації у роботі, - доброзичливість у спілкуванні Умови - вільний графік роботи, від 3-х годин – наявність ПК з виходом в інтернет -можливість кар’єрного росту .Деталі на ел. пошту -ljudmila101.1 gmail. com або на Вайбер 0685036138. На дзвінки не відповідаю. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Менеджер консультант користувач ПК
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Івано-Франківськ
"ПОТРІБНІ КОРИСТУВАЧІ ПК ДЛЯ ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ В ІНТЕРНЕТІ     Вимога – навички роботи на комп'ютері на рівні користувача. Оплата відрядно-преміальна. Навчання безкоштовне. Співбесіда. Гнучкий графік роботи. Можлива часткова зайнятість, суміщення.За подробицями пишіть на ел.адресу  [email protected] або на Вайбер 0975288678 з позначкою ""ua.trud.com"" (на дзвінки не відповідаю)"
Таксі UBER, BOLT, UKLON, OPTI, на власному авто. Івано-Франківськ
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Викладач в школу англійської мови для дітей (онлайн)
Magic English School, Івано-Франківськ
В школу англійської мови для діток потрібні викладачі для онлайн навчання.Нам немає значення, в якому куточку України Ви проживаєте. Заняття з дітками проводимо онлайн по всій території України.Якщо Ви - енергійна, відповідальна людина, любите англійську мову та прагнете розвитку, тоді Вам точно варто приєднатися до нашого молодого та дружного колективу!У нас всього лиш кілька обов'язкових умов:Вік - без обмежень;Повна чи неповна освіта (педагогічна/лінгвістична/психологічна);Англійська мова — рівень від B2+ (Upper-Intermediate і вище);Грамотна мова без суржику (усна та письмова);Чесність, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, пунктуальність, дисциплінованість, творчий підхід до роботи;Повага до дітей;Позитивне відношення до життя;Любити свою роботу, як любимо її ми;Бути готовим працювати на результат;Вміти знаходити контакт зі студентами (великими та маленькими);Випробувальний термін 1 міс. (!)Працюємо за методиками Кембріджського та Оксфордського Університетів.У нас Ви зможете працювати з повною (16+ годин на тиждень) або частковою зайнятістю.У Ваші обов’язки входить:Робота з дітьми (та дорослими) за повністю підготовленою програмою;Заповнення коротких Звітів після кожного робочого дня.Прагнете розвитку та стабільності?Тоді надсилайте нам своє резюме любим зручним для Вас способом — на електронну скриньку, в WhatsApp або Skype + напишіть нам, чому ми повинні взяти саме Вас та в чому Ваша основна цінність як вчителя.
Викладач англійської мови (онлайн)
EnglishDom (ФЛП Роде С.А.), Івано-Франківськ
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);робота на онлайн платформі Englishdom — це економія часу на підготовку до уроку та домашні завдання;на онлайн-платформа ED Class— розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської?telegram HRSvitlana
Продавець нерухомості, ріелтор. Вільний графік.
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Агентство з нерухомості у звязку з розширенням штату оголошує конкурс на заміщення вакансії ріелтор, консультант з нерухомості.Можливі різні варіанти співпраці, від постійної до часткової зайнятості. Вільний графік. В офісі сидіти не потрібно.Вимоги до кандидата:- реальне бажання працювати.- чесність, відповідальність!ГОЛОВНЕ ВАШЕ БАЖАННЯ ПРАЦЮВАТИ ТА ЗАРОБЛЯТИ, все інше навчимо.Дзвоніть, пишіть!
Робота водіем у таксі (25000грн)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Водій в таксі на авто компанії комфорт класу (20000 - 30000грн)Якщо Ви шукаєте роботу водіем у таксі, то ми запрошуємо вас заробляти разом з нами!* ЗП від 20000 грн в міс* Гнучкий графік роботи* Повна або часткова зайнятість* Комфортні автомобілі Основні обов’язки: -дотримання правил дорожнього руху; -підтримання чистоти та порядку в авто; -забезпечення комфорту та безпеки пасажирів. Наші переваги: - Підтримка 24/7 - Своєчасні виплати - Компенсація витрат на пальне Не зволікайте! Телефонуйте! Будемо домовлятися про зустріч!
Художник
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Художник від 9000 грн/місяць. (Часткова зайнятість)Мистецький простір Montclair запрошує до співпраці художників в нашу студію в Івано-Франківську (арт-студія в ЖК «Липки»).Графік роботи узгоджуємо потижнево. Основна зайнятість припадає на вихідні.Від Вас ми очікуємо професіоналізму у своїй справі. Емпатія, повага до наших Гостей та вміння працювати як з дорослими, так і з дітьми.Оплата залежить від кількості відпрацьованих малювань. Стартуємо від 8000 грн/місяць.Кількість робочих годин складає в середньому 20.Резюме та супровідний лист просимо надсилати на пошту