Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по работе с клиентами в Ивано-Франковске"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по работе с клиентами в Ивано-Франковске"

18 084 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по работе с клиентами" по диапазонам зарплаты в Ивано-Франковске

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Менеджер по работе с клиентами в Ивано-Франковске открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.6+ грн. 50% объявлений с зарплатой 19,4+ грн, и 0% с зарплатой 14.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по работе с клиентами в Ивано-Франковске"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по работе с клиентами в Ивано-Франковске.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ивано-Франковске

Среди похожих профессий в Ивано-Франковске наиболее высокооплачиваемой считается Торговый агент. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20875 грн. На втором месте - Помощник торгового представителя с зарплатой 20875 грн, а на третьем - Снабженец с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер по роботі з партнерами
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Вовчинець, Івано-Франківська область
"Менеджер по роботі з партнерами.Пропонуємо роботу у підрозділі великої компанії - робота ОНЛАЙН.Зайнятість 3-4 години в день,вільний графік,також навчання під час роботи.Є можливість поєднувати з основною роботою/навчанням/декретом.Офіційний дохід,система мотивації: премії+бонусна програма.Також перспектива Вашого кар'єрного росту.Обов'язки:розміщення рекламної інформації в мережі інтернет,пошук та підбір персоналу,ведення переписки по готовим матеріалам,допомога при оформленні.Напрацювання та ведення клієнтської бази, інформування клієнтів про товари та послуги,підготовка проміжних і підсумкових звітів.Вимоги:-наявність смартфону/ПК/ноутбука і до цього вільний вихід в інтернет;-комунікабельність;-грамотне мовлення і письмо;-відповідальність ,самодисципліна;-освіта не важливо. Хочете отримати більше інформації пишіть на ел.адресу [email protected],або у Вайбер чи Телеграмм 0975288678;0958431361з позначкою ""ua.trud.com""(на дзвінки не відповідаю)"
Менеджер з продажу авто
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Global Auto Logistic — компанія, що здійснює перевезення авто по території США та України.У зв’язку з розширенням, шукаємо в команду спеціаліста з продажу автомобілівВимоги:комунікативні навички на високому рівні;вміння працювати виключно на результат;досвід роботи у сфері продажу — від 1 року (перевага — у сфері авто)знання конструкції автомобіля та принципів його роботиграмотна і чітка мова;вільне володіння українською мовою;впевнений користувач ПК (Internet, MS Office, месенджери, Skype,, телефонія, електронна пошта тощо)Необхідні особисті якості:клієнтоорієнтованість;стресостійкість;комунікабельність;вміння працювати в командіФункціонал:виконання планів продаж;обробка вхідних заявок від клієнтів;пошук та підбір автомобілів для клієнтів на аукціонах;підготовка звітів про історію автомобіля та їх аналіз;ведення переговорів з клієнтами та укладання договорів;супровід та підтримка клієнта на всіх етапах угоди.Умови роботи:система навчання та адаптації;висока заробітна плата;можливість кар'єрного росту;ефективна система мотивації ;робота у комфортабельному офісі;робочий день 10 — 19, пн. — пт.;місце розташування офісу: вул. Галицька, 41акорпоративний мобільний зв’язок;дружній колектив;робоче місце з усією необхідною технікою для роботи;
Спеціаліст консультант, Менеджер з продажу Нерухомості
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Компанія «Житло» є лідером на ринку з послуг інвестицій в новобудови Івано-Франківська більше 9 років.Тисячі задоволених інвесторів .Основними принципами для нас є професіоналізм,відповідальність та індивідуальний підхід до кожного .Ми працюємо в Івано-Франківську та Буковелі з усіма будівельними компаніями без жодних комісій покупцю. Напрями роботи: інвестування в нерухомість.Шукаємо у нашу команду амбіційну особистіть,яка готова розвиватися та безкоштовно навчатися,при цьому отримувати бажаний дохід з першого дня. Все залежить від вашого бажання розвиватися, освоювати професію та ЗАРОБЛЯТИ.ОБОВ'ЯЗКИ: Консультування клієнтів з питань купувлі,оренди чи продажу нерухомості; Повний супровід клієнта: залучення-підписання договору; Аналіз ринку нерухомості, процесу та результатів своєї діяльності; Повна звітність по клієнтах (СРМ). МИ ПРОПОНУЄМО: Комфортні офіси у центрі міста та повне технічне забезпечення; Безкоштовне навчання та постійну підтримку з боку керівника 24/7; Зручний або вільний графік роботи (більш детально на співбесіді); База всіх об'єктів міста та області,а також в Буковелі; Найважливіше — висока заробітна плата без верхньої межі (% від продажу/оренди). ЯКИМ МАЄ БУТИ НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ? Комунікабельний, вміння проводити переговори з людьми; Відповідальний та пунктуальний; Готовий вчитись та освоювати сферу нерухомості; Стресостійкий та дисциплінований; Наявність авто буде перевагою.
Менеджер по роботі з клієнтами
Грін-Віза, Івано-Франківськ
Шукаємо енергійного та мотивованого менеджера по роботі з клієнтами.Обовязки:Спілкування з клієнтами по телефону.Оформлення замовлень (уточнення даних для відправки, контроль оплат).Вимоги:Вміння коректно спілкуватися з клієнтами.Уважність, грамотність, здатність до навчання та засвоєння нової інформації.Гарне володіння комп’ютером.Для запису на співбесіду телефонуйте або пишіть по тел: ...Адреса: Калуське шосе 2, 10 хвилин від 2-ї автостанції.
Регіональний менеджер з продажу
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Компанія-виробник, яка входить в число найбільших виробників з виготовлення полімерних виробів, запрошує Регіонального менеджера з продажу.Наш кандидат має:Досвід роботи від 1-го рокуВласний автомобіль Що входитиме в обов'язки:Виконання планів продажу;Робота з існуючими клієнтами, пошук новихРобота з дебіторською заборгованістю;Ведення звітності по виконаній роботі;Компанія пропонує:Якісний продукт, який легко продаватиПоки ти будеш входити в курс справи і вивчати асортимент, ми гарантуємо фінансову подушку в розмірі 20 000 грн. + %бонус, який залежить безпосередньо від твоїх результатів .П'ятиденний робочий тижденьОплачувані відрядження (добові та оплата житла)Компенсацію ПММ і амортизації. Ми будемо раді отримати Ваш відгук, тел. 05******45Приєднуйтесь до нас та станьте частиною нашої команди!
Менеджер по роботі з клієнтами
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Робота з клієнтами дистанційно (через месенджери) Графік роботи з 8:30 до 18:00Обідня перерва з 13:00 до 14:00Весела та дружня атмосфера.
Менеджер з продажів в маркетингову компанію (English)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Компанія LeadPrice, надає послуги у сфері маркетингу та продажів на ринку США, Канади та Австралії. Шукаємо в команду кваліфікованого та мотивованого кандидата на посадуSales-менеджера. У цій ролі ви будете спілкуватися з ГАРЯЧИМИ лідами, ходити на відео-зустрічі, та продавати маркетингові послуги. Ваша робота — продажа на вхідному трафіку.Обов’язки:- Комунікація з потенційними клієнтами (лідами) в чаті та на відео-зустрічах на англійській мові- Створення презентацій, та пропозицій для потенційного клієнта- Контроль і робота в CRM системі- Робота з відгукамиВимоги:- Досвід у ролі Sales-менеджера або аналогічній посаді- Розмовна англійська мова- Розмовна українська та/або російська мова- Сильні навички в продажах- Розуміння маркетингу, та маркетингових послуг — буде перевагою- Досвід роботи з upwork — буде перевагою- Відмінні комунікативні навички та здатність до співпраці в командіПереваги роботи у нашій компанії1. Висока заробітня плата в $ та відсутність верхньої межі по заробітку (є фікс та % від продажів)2. Досвід роботи з компаніями США, Канади, Австралії. Можливість працювати з англомовними проектами.3. Безкоштовне навчання та підвищення кваліфікації4. Робота з теплою та гарячою базою5. Повністю віддалена робота6. Якісний продукт, який приємно продавати7. Можливість кар'єрного зросту до РОПаЯкщо тобі цікаво розвиватися на закордонному ринку та з іноземними клієнтами, то чекаємо твій відгук! Додай свій ніку у Telegram в супровідному листі до свого відгуку, а також заповнюй форму Ми чекаємо саме на тебе!
Менеджер по роботі з клієнтами
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
«ІМПЕРІАЛ БУД» здійснює гуртово-роздрібний продаж бетонних виробів та бруківки:тротуарна плитка (бруківка);цегла-конструктор;бордюри та поребрики;будівельні блоки, рядова цегла;елементи ландшафту: водостік, квітник, палісад;повнотіла цегла;дашки та парапети на огорожу;металопрофіль;інші будівельні матеріали.З*явилася наявна вакантна посада МЕНЕДЖЕРА З ПРОДАЖУ!Вимоги:впевнений користувач ПК (word, excel);з хорошими математичними здібностями;грамотна мова і навички телефонних переговорів;досвід роботи в продажах вітається;орієнтація на результат, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, ініціативністьУмови роботи:п’ятиденний робочий тиждень з 9 год до 18:00 год;заробітна плата, що складається з фіксованої ставкиробота в офісі за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця 318КОбов’язки:консультація клієнтів по телефону;ведення клієнта (виписання рахунку; укладання договору, передача замовлення на завод постачальника, контроль доставки товару до клієнта)відпуск товару клієнту зі складу при потребі,проводити роботу з існуючою базою клієнтів;залучати нових клієнтів, розширення клієнтської бази;проводити аналіз роботи і цінової політики конкурентів;доповнювати та змінювати товар на сайті фірми;ведення сторінок фірми у соціальних мережах;розміщення оголошень про товар в інтернеті;ведення та доповнення google-реклами.
Робота з клієнтами. Менеджер
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Робота з клієнтами в месенджерах. Вміння грамотно спілкуватись з клієнтами це те, що нам потрібно! Робочий день з 8:30 до 18:00Обідня перерва з 13:00 до 14:00Є також невеликі перерви по 15 хвилин.Приємна та дружня атмосфера, стабільний заробіток.
Менеджер прокату дитячих електромобілів
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Вітаю, потрібен працівник в пунк прокату дитячих електромобілів.Обов'язки: *Надавати клієнтам сервіс та консультувати щодо асортименту електромобілів та умов прокату. *Приймати та оформляти замовлення на прокат електромобілів. *Забезпечувати належну підготовку електромобілів до прокату, включаючи їх очищення та перевірку технічного стану. *Здійснювати контроль за термінами повернення електромобілів та збереженням їх у належному стані. Вимоги: *Досвід роботи у сфері обслуговування клієнтів або роздрібної торгівлі бажаний, але у разу відсутності навчаємо. *Високий рівень комунікабельності та вміння працювати в команді. *Відповідальність та організованість. *Бажання працювати з дітьми та їх батьками. *Права категорії В та вміння керувати, буде перевагою. Умови: *Гнучкий графік праці, 3/3, 5/2 або згідно домовленості. *Конкурентоспроможна заробітна плата та можливість отримання бонусів та премій в залежності від ентузіазму та бажання працювати. *Сприятлива робоча атмосфера в дружньому колективі. Звертайтеся, усі деталі по телефону та при зустрічі. тел. 06******92
Робота Менеджер (Віддалена/Дистанційна робота)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Шукаємо енергійних та мотивованих кандидатів на посаду рекламного менеджера в Телеграмі!Ти вільно володієш українською мовою, маєш гнучкий розум і вмієш продавати? Твоя комунікабельність, уважність та відповідальність допоможуть тобі в цьому роботі. Ти маєш бажання працювати, швидко вчишся та готовий приймати рішення?Приєднуйся до нашої команди!Ми пропонуємо гнучкий графік роботи з 11 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. Також є мождивість обирати графік який тобі зручно Своєчасну заробітну плату, Твої обов'язки включають роботу з клієнтами, Пропунування Руклами А також самому працювати в сфері реклами Не втрачай можливість реалізувати свій потенціал та приєднуйся до нашої команди прямо зараз!Для подальшої інформації зв'яжися з нами за допомогою приватного повідомлення. Плюсом є те що є змога обирати час роботи який тобі зручно
Спеціаліст із заправки автокондиціонерів (м. Івано-Франківськ)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Компанія "Автохолод" (autoholod.com.ua), що представлена мережею станцій по заправці автокондиціонерів по всій Україні, оголошує конкурс на вакансію:Оператор станції заправки автокондиціонерів (м. Івано-Франківськ).Вимоги:Відповідальність, організованість і доброзичливість.Комунікабельність і пунктуальність, клієнтоорієнтованість.Без поганих звичок.Вміння швидко навчатись.Обов'язки:Діагностика системи кондиціювання.Заправка фреоном за допомогою автоматичної заправної станції.Консультування клієнтів по додатковим послугам.Навчання, і супровід менеджера.Умови:Вік: від 16 роківЧас роботи: з 10.00 до 20.00Договірний графік роботи.Своєчасна і стабільна виплата конкурентного рівня заробітної плати.Сезонна робота квітень-вересень.Для відгуку на вакансію телефонуйте за номером +38**************04
Шукаємо менеджера для роботи з інтернет-магазином
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Привіт, ми компанія-виробник дієтичних добавок та вітамінів. Запрошуємо тебе доєднатись до нашого дружнього та молодого колективу) В чому полягає робота?- Обробка замовлень що приходять в інтернет-магазин або на торгові площадки де розміщена наша продукція.- Прозвон клієнтів для узгодження данних по відправці та підтвердження замовлення.- Створення ТТН (нова пошта/укрпошта)- Зміна та оновлення інформації на сайті про товар, додавання нових товарів за потреби.Що від тебе потрібно?- Бажання працювати.- Бажання навчитись чомусь новому.- Стресостійкість.- Вміння спілкуватись з клієнтами.- Все решта навчимо))Графік роботи: з 9:00-17:00 без обіду, але звісно є 20 хв пообідати та попити чаю/кави) Працюємо з понеділка по п'ятницю.Розташування: Шосе Калуське 2 (за Богдан Авто)Надаємо офіційне працевлаштуання
Менеджер з продажу нерухомості.
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Міжнародна житлова компанія Domus- це команда професіоналів, котра допомагає купляти , продавати , інвестувати, управляти нерухомістю в Україні та Європі. Ми пропонуємо Вам приєднатися і стати частиною успішної команди, а саме , Менеджером з продажу нерухомості.якщо Ви:• Прагнете результату та бажаєте багато заробляти.• Готові регулярно розвиватися та вивчати нові методики продажу нерухомості.• Володієте українською мовою, та безперечним «+» є знання англійської чи іншої Європейської мови• Вміло працюєте з ПК.• Маєте високі комунікативні якості.• Пунктуальні.В завдання нашого фахівця входить:- Консультування клієнтів з послуг компанії- Обробка заявок від клієнтів для подальшої співпраці- Проведення переговорів.- Робота з потоком клієнтів.- Робота у програмі CRM.Наш процес відбору виглядає так:телефонна розмова з рекрутеромспівбесіда з керівником компанії (зустріч в офісі)адаптація та практикаваш перший продаж/оренда нерухомості.Під час співбесіди з собою необхідно мати паспорт та резюме.
Менеджер (управитель)
905, Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота менеджером по роботі з клієнтами. Відповіді на телефонні дзвінки, переписка в мессенджері, робота в інтернетіВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Відповіді на телефонні дзвінки, переписка в мессенджері, робота в інтернетіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Добропорядність, ввічливість
Менеджер з продажу (гаряча база)
Ми інноваційний бренд української косметики MOLA&SABEL. Ми у пошуках, націленого на результат та впевненого в собі Менеджер з продажу (гаряча база).Запрошуємо у світ краси та догляду, де на тебе чекає: якісна продукція, яку легко продавати повна зайнятість п`ятиденний графік роботи з 9:00 до 18:00 дохід 22 000 — 35 000 грн за рахунок ставки 18 000 грн та % від продажів знижка 50% на засоби для працівників Обов`язки: виконувати план продажів працювати з базою клієнтів, які вже використовували нашу продукцію ведення таблиць звітності по поточній роботі (к-сть опрацьованих, к-сть замовлень, тощо)