Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер в Ивано-Франковске"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер в Ивано-Франковске"

13 410 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер" по диапазонам зарплаты в Ивано-Франковске

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Менеджер в Ивано-Франковске открыто 40 вакансий. Для 27.5% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.2+ грн. 15% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 15% с зарплатой 18.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер в Ивано-Франковске"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер в Ивано-Франковске.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ивано-Франковске

Среди похожих профессий в Ивано-Франковске наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер магазина. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Торговый агент с зарплатой 20875 грн, а на третьем - Помощник торгового представителя с зарплатой 20875 грн.

Найдите подходящую статистику

Административный менеджер

Смотреть статистику

Ведущий менеджер

Смотреть статистику

Интернет-менеджер

Смотреть статистику

Менеджер аналитик

Смотреть статистику

Менеджер в фармацевтическую компанию

Смотреть статистику

Менеджер интернет магазина

Смотреть статистику

Менеджер интернет проекта

Смотреть статистику

Менеджер коммерческого отдела

Смотреть статистику

Менеджер консультант

Смотреть статистику

Менеджер магазина

Смотреть статистику

Менеджер объекта

Смотреть статистику

Менеджер по запчастям

Смотреть статистику

Менеджер по льготам и компенсациям

Смотреть статистику

Менеджер по открытию магазинов

Смотреть статистику

Менеджер по приему заказов

Смотреть статистику

Менеджер по продаже сантехники

Смотреть статистику

Менеджер по работе с дистрибьютерами

Смотреть статистику

Менеджер по работе с иностранными гражданами

Смотреть статистику

Менеджер по работе с ключевыми клиентами

Смотреть статистику

Менеджер по работе со страховыми компаниями

Смотреть статистику

Менеджер по развитию сети

Смотреть статистику

Менеджер по региональным продажам

Смотреть статистику

Менеджер по рекламациям

Смотреть статистику

Менеджер по тендерам

Смотреть статистику

Менеджер проекта

Смотреть статистику

Менеджер сервисного центра

Смотреть статистику

Менеджер со знанием английского языка

Смотреть статистику

Менеджер технолог

Смотреть статистику

Менеджер торгового зала

Смотреть статистику

Менеджер транспортного отдела

Смотреть статистику

Менеджер-координатор

Смотреть статистику

Менеджер-оператор

Смотреть статистику

Помощник менеджера

Смотреть статистику

Сервисный менеджер

Смотреть статистику

Старший менеджер

Смотреть статистику

Технический менеджер

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Менеджер із роботи з клієнтами
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл.
Наша сфера - рекламно-інформаційні послуги: газети, інтернет-ресурси.Вимоги:вміння вести телефонні переговори з клієнтамикомунікабельністьзнання ПКбажання працювати і заробляти.Обов'язки:робота з клієнтською базоюпошук нових клієнтівмоніторинг конкурентівоформлення замовлень.Графік: п'ятиденка, з 9.00 до 17.00.Зарплата відрядна.Надсилайте резюме на e-mail.
Менеджер по персоналу
ООО Сфера СИМ, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская область
Нескладна робота у себе вдома. Покрокове навчання надається. Не за що платити не потрібно. Наявність ноутбука або комп'ютера обов'язково. Графік роботи вільний. Для отримання детальної інформації пишіть на Вайбер 0661318682
Менеджер консультант користувач ПК
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Івано-Франківськ
"ПОТРІБНІ КОРИСТУВАЧІ ПК ДЛЯ ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ В ІНТЕРНЕТІ     Вимога – навички роботи на комп'ютері на рівні користувача. Оплата відрядно-преміальна. Навчання безкоштовне. Співбесіда. Гнучкий графік роботи. Можлива часткова зайнятість, суміщення.За подробицями пишіть на ел.адресу  [email protected] або на Вайбер 0975288678 з позначкою ""ua.trud.com"" (на дзвінки не відповідаю)"
Менеджер по роботі з партнерами
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Вовчинець, Івано-Франківська область
"Менеджер по роботі з партнерами.Пропонуємо роботу у підрозділі великої компанії - робота ОНЛАЙН.Зайнятість 3-4 години в день,вільний графік,також навчання під час роботи.Є можливість поєднувати з основною роботою/навчанням/декретом.Офіційний дохід,система мотивації: премії+бонусна програма.Також перспектива Вашого кар'єрного росту.Обов'язки:розміщення рекламної інформації в мережі інтернет,пошук та підбір персоналу,ведення переписки по готовим матеріалам,допомога при оформленні.Напрацювання та ведення клієнтської бази, інформування клієнтів про товари та послуги,підготовка проміжних і підсумкових звітів.Вимоги:-наявність смартфону/ПК/ноутбука і до цього вільний вихід в інтернет;-комунікабельність;-грамотне мовлення і письмо;-відповідальність ,самодисципліна;-освіта не важливо. Хочете отримати більше інформації пишіть на ел.адресу [email protected],або у Вайбер чи Телеграмм 0975288678;0958431361з позначкою ""ua.trud.com""(на дзвінки не відповідаю)"
Інстаграм менеджер зі щоденними виплатами. Онлайн робота з дому в Instagram. Фріланс без досвіду
Simple Tech, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89          . 
Менеджер з продажу
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Шукаємо менеджера з продажу святкових товарів. Адреса Незалежності 164, ТОВ "Гелій ІФ"Ми пропонуємо:Цікаву роботу;5 - денний робочий тиждень;Привітний колектив;Своєчасну та гідну оплату.Наші вимоги:Користування ПК;Знання 1 С (первинний облік, створення товарних позицій);Комунікабельність;Доброзичливість;Прохання до шукачів писати на вайбер вказаний в оголошенні.
Менеджер (управитель) систем харчової безпеки
902, Коломийська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 7035 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує роботу з планування підвищення якості продукції, здійснює контроль за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності продукції потребам ринку.За детальною інформацією звертатись до Городенківського управління Коломийської філії Івано-Франківського ОЦЗ за тел. 00972109138 Оксана РоманівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):обов'язкове знання основ технологічних процесів і режимів виробництва продукціїОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Привітність, відповідальність
Менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку
905, Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 18000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Знання постанов, розпоряджень, наказів та інших керівних, методичних і нормативних матеріалів з конструкторської підготовки виробництва; систем і методів проектування; принципів роботи, умов монтажу і технічної експлуатації проектованих виробів. Про вакансію попередньо домовлятися по тел.00672806738 - Ольга ГаріджукВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Активний пошук підключення дилерів, робота з кіневим споживачем, дослідження та аналіз ринку, презентаія компанії.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність, відповідальність, стресостійкість, орієнтація на результат, стресостійкість, сервісність.
Менеджер (управитель) із збуту
905, Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 7200 грнУ тому числі основна: 7200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Організація та ведення продажів продукції, забезпечення продажів, контроль над відвантаженнями товару і розрахунками з покупцями. За додатковою інофрмацією про вакансію звераттись до консультанта Івано-Франківської філії за номером 096-016-61-98 Дарія ГригорівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Уміння організовувати та координувати збутову діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність,вміння працювати на результат.
Менеджер (управитель) із збуту
902, Коломийська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Консультування покупців,підбір та продаж автозапчастин для автомобілів.Якісне обслуговування клієнтів.За додатковою інформацією про вакансію звертайтесь до Коломийської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості (03433)47927 Ліана.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання програми Autoselling
Менеджер (управитель) з логістики
901, Калуська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Претендент повинен організовувати транспортно-експедиційне забезпечення ,визначати маршрут перевезень з метою своєчасного виконання замовлень, оформлювати документи на перевезення вантажів, співпраця з компаньйонами, перевізниками, водіями. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):організовує транспортно-експедиційне забезпечення ,визначати маршрут перевезень з метою своєчасного виконання замовлень, оформлювати документи на перевезення вантажів, співпраця з компаньйонами, перевізниками, водіями. Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, уважність, знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці.
Менеджер по роботі з клієнтами
Грін-Віза, Івано-Франківськ
Шукаємо енергійного та мотивованого менеджера по роботі з клієнтами.Обовязки:Спілкування з клієнтами по телефону.Оформлення замовлень (уточнення даних для відправки, контроль оплат).Вимоги:Вміння коректно спілкуватися з клієнтами.Уважність, грамотність, здатність до навчання та засвоєння нової інформації.Гарне володіння комп’ютером.Для запису на співбесіду телефонуйте або пишіть по тел: ...Адреса: Калуське шосе 2, 10 хвилин від 2-ї автостанції.
Менеджер з продажу нерухомості
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Вакансія: Менеджер з продажу нерухомостіМи, компанія «Nova Estate», шукаємо енергійного та цілеспрямованого кандидата на посаду Менеджера з продажу нерухомості. Якщо ви маєте бажання працювати у сфері нерухомості та розвиватися у цьому напрямку, ця вакансія створена саме для вас.Обов’язки:Проведення переговорів та укладення угод з клієнтамиОрганізація показів об'єктів нерухомостіПідтримання взаємозв'язків з партнерамиВедення документації та звітностіВимоги:Вища освітаВідсутність шкідливих звичокВисока комунікабельність та навички переговорівГотовність працювати в командіМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з перспективою кар'єрного ростуЗаробітна плата від відсотку від укладених угодЦікаві професійні виклики та можливість розвивати власні навички
Менеджер по роботі з клієнтами
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
«ІМПЕРІАЛ БУД» здійснює гуртово-роздрібний продаж бетонних виробів та бруківки:тротуарна плитка (бруківка);цегла-конструктор;бордюри та поребрики;будівельні блоки, рядова цегла;елементи ландшафту: водостік, квітник, палісад;повнотіла цегла;дашки та парапети на огорожу;металопрофіль;інші будівельні матеріали.З*явилася наявна вакантна посада МЕНЕДЖЕРА З ПРОДАЖУ!Вимоги:впевнений користувач ПК (word, excel);з хорошими математичними здібностями;грамотна мова і навички телефонних переговорів;досвід роботи в продажах вітається;орієнтація на результат, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, ініціативністьУмови роботи:п’ятиденний робочий тиждень з 9 год до 18:00 год;заробітна плата, що складається з фіксованої ставкиробота в офісі за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Коновальця 318КОбов’язки:консультація клієнтів по телефону;ведення клієнта (виписання рахунку; укладання договору, передача замовлення на завод постачальника, контроль доставки товару до клієнта)відпуск товару клієнту зі складу при потребі,проводити роботу з існуючою базою клієнтів;залучати нових клієнтів, розширення клієнтської бази;проводити аналіз роботи і цінової політики конкурентів;доповнювати та змінювати товар на сайті фірми;ведення сторінок фірми у соціальних мережах;розміщення оголошень про товар в інтернеті;ведення та доповнення google-реклами.
Менеджер з закупівлі
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Підприємство "ІІК НТ" в м. Івано-Франківськ шукає МЕНЕДЖЕРА З ЗАКУПІВЕЛЬ.Обов'язки: організація та контроль постачання сировини відповідно до потреб підприємства;планування та координація процесу закупівель;знання видів та особливостей металів;ведення переговорів з постачальниками та опрацювання комерційних пропозицій;забезпечення вчасності та якості постачання;аналіз ринку та виявлення нових потенційних постачальників;робота з первинною документацією.Вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років;знання принципів та методів постачання;велика увага до деталей та вміння працювати з великим обсягом інформації;вітається технічна освіта або досвід роботи з технічним обладнанням.Пропонуємо:офіційне працевлаштування;робота в офісі;професійний розвиток та можливості кар'єрного зростання.За детальною інформацією стосовно вакансії звертайтесь за телефоном +38********42
Менеджер (управитель)
905, Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийКоментар: ПОПЕРЕДНЯ СПІВБЕСІДА ДО РЕКРУТЕРА!Основні функціональні обов'язки:Менеджер з продажу, робота з корпоративними клієнтами, комплексні продажі будь-якого асортименту магазину.За інформацією звертатись до Івано-Франківської філії ЗА
Менеджера з продажу
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Шукаємо менеджера з продажу будівельних матеріалів, бетону, залізобетону. Бажано з автомобілем
Менеджер з продажу нерухомості.
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Міжнародна житлова компанія Domus- це команда професіоналів, котра допомагає купляти , продавати , інвестувати, управляти нерухомістю в Україні та Європі. Ми пропонуємо Вам приєднатися і стати частиною успішної команди, а саме , Менеджером з продажу нерухомості.якщо Ви:• Прагнете результату та бажаєте багато заробляти.• Готові регулярно розвиватися та вивчати нові методики продажу нерухомості.• Володієте українською мовою, та безперечним «+» є знання англійської чи іншої Європейської мови• Вміло працюєте з ПК.• Маєте високі комунікативні якості.• Пунктуальні.В завдання нашого фахівця входить:- Консультування клієнтів з послуг компанії- Обробка заявок від клієнтів для подальшої співпраці- Проведення переговорів.- Робота з потоком клієнтів.- Робота у програмі CRM.Наш процес відбору виглядає так:телефонна розмова з рекрутеромспівбесіда з керівником компанії (зустріч в офісі)адаптація та практикаваш перший продаж/оренда нерухомості.Під час співбесіди з собою необхідно мати паспорт та резюме.
Менеджер (управитель)
905, Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота менеджером по роботі з клієнтами. Відповіді на телефонні дзвінки, переписка в мессенджері, робота в інтернетіВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Відповіді на телефонні дзвінки, переписка в мессенджері, робота в інтернетіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Добропорядність, ввічливість
Менеджер з продажу сонячних електростанцій (з досвідом, віддалено)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ СОНЯЧНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙКомпанія спеціалізується на будівництві промислових сонячних електростанцій.Віддалена робота!Зарплата на випр. терміні (1 міс.) ставка - 30000 грн. (після випр. терміну - 40000 грн.) + 10% від маржі.Регіон - західна Україна (від Івано-Франківська до Львова)Основна вимога - досвід продажу промислових сонячних електростанцій.Послуги нашої рекрутингової компанії безкоштовні для шукачів.