Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Плиточник в Ивано-Франковске"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Плиточник в Ивано-Франковске"

22 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Плиточник в Ивано-Франковске"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Плиточник в Ивано-Франковске.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ивано-Франковске

Среди похожих профессий в Ивано-Франковске наиболее высокооплачиваемой считается Начальник строительного участка. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 37500 грн. На втором месте - Фасадчик с зарплатой 28334 грн, а на третьем - Шпаклевщик с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота в Рабка-Здруй, Польща - різноробочий будівельник, плиточник, електрик, сантехнік, ремонтник
, Ивано-Франковск
Компанія Global House Construction, розташована в Рабці-Здруї, займається будівництвом каркасних збірних будинків. Наймаємо на такі роботи - загальне будівництво,- облицювання плиткою,- електричні,- Гідравлічні.Любиш працювати з деревом і не боїшся нових завдань Ти потрапив на адресу, читай далі, адже це пропозиція саме для тебе. Обсяг обов'язків залежно від посади - Монтаж дерев'яних конструкцій зведення стін, стель та покрівлі в каркасних конструкціях або збирання напівфабрикатних будинків- Монтаж та обробка стін та стель виконання сітки для фасаду, встановлення фасадної дошки та обшивки, укладання вати, монтаж гіпсокартону, шпаклівка, обробка вікон, ґрунтовка, фарбування- Виготовлення опалубки та армування фундаменту- Прокладання та підключення електричних та гідравлічних комунікацій- Укладання плитки- Будівництво терас на дерев'яних конструкціях- Робота з інструментами та електроінструментами- Співпраця з іншими членами команди Вимоги до кандидатів Добросовісне та чітке виконання покладених на себе обов'язків.Вміння працювати у команді та індивідуально.Хороша організація робочого дня.Комунікативне знання польської чи російської мов.Посвідчення водія В.Жодних залежностей. Наша пропозиція включає - приваблива заробітна плата залежно від досвіду. Оплата завжди вчасно.- стабільна зайнятість, (трудовий договір після випробувального терміну).- робота всередині виробничого цеху (постійна робоча температура)- авторитетні премії- Страхування життя- Можливе проживання за 15 хвилин ходьби від місця роботи та на такій же відстані від центру міста.Зацікавлені Надішліть нам своє резюме на адресу електронної пошти praca ghconstruction. euМи також запрошуємо Вас зв'язатися з нами за телефоном з понеділка по п'ятницю з 7 00 до 17 00 за телефоном 48 787368735 або WhatsApp.З повагою, Mateusz (власник фірми GHC) Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Пропоную работу будівельником
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Проводимо підбір персоналу для роботи у Івано-франківську та області. На постійній основі потребуємо муляр, плиточник, різноробочий. Гнучкий графік. Оплата щоденно. Оплата погодинно та від обʼєму. Також є можливість ставки.
Потрібні маляри плиточники різноробочі підсобники гіпсокартонцики
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Потрібні будівелькики різних спеціальностей за деталями звертайтесь по номеру в оголошенні
Потрібні майстри по Євроремонту
, Крихівці, Івано-Франківська область
Робота для спеціалістів по Євроремонту Потрібні: ШпаклівщикПлиточникСантехніки Електрики