Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Ивано-Франковске"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Ивано-Франковске"

8 767 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа" по диапазонам зарплаты в Ивано-Франковске

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Удаленная работа в Ивано-Франковске открыто 4 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.0+ грн. 25% объявлений с зарплатой 20.0+ грн, и 25% с зарплатой 24.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа в Ивано-Франковске"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа в Ивано-Франковске.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ивано-Франковске

Среди похожих профессий в Ивано-Франковске наиболее высокооплачиваемой считается Вахтой. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15225 грн. На втором месте - Специалист с зарплатой 13500 грн, а на третьем - Без опыта с зарплатой 11390 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер по роботі з партнерами
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Вовчинець, Івано-Франківська область
"Менеджер по роботі з партнерами.Пропонуємо роботу у підрозділі великої компанії - робота ОНЛАЙН.Зайнятість 3-4 години в день,вільний графік,також навчання під час роботи.Є можливість поєднувати з основною роботою/навчанням/декретом.Офіційний дохід,система мотивації: премії+бонусна програма.Також перспектива Вашого кар'єрного росту.Обов'язки:розміщення рекламної інформації в мережі інтернет,пошук та підбір персоналу,ведення переписки по готовим матеріалам,допомога при оформленні.Напрацювання та ведення клієнтської бази, інформування клієнтів про товари та послуги,підготовка проміжних і підсумкових звітів.Вимоги:-наявність смартфону/ПК/ноутбука і до цього вільний вихід в інтернет;-комунікабельність;-грамотне мовлення і письмо;-відповідальність ,самодисципліна;-освіта не важливо. Хочете отримати більше інформації пишіть на ел.адресу [email protected],або у Вайбер чи Телеграмм 0975288678;0958431361з позначкою ""ua.trud.com""(на дзвінки не відповідаю)"
Інстаграм менеджер зі щоденними виплатами. Онлайн робота з дому в Instagram. Фріланс без досвіду
Simple Tech, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89          . 
Продавець
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Вітаю! З вами коуч Христина,пропонуємо роботу онлайн менеджера.Чим тобі потрібно буде займатись:приймати вхідні повідомлення;обробляти гарячі заявки з сайту;вести переговори із клієнтами;доводити клієнта до покупки.У нас ти отримаєш:зарплату в 1−2 місяць 20 000−25 000 грн, з 3-го місяця — від 25 000 до 40 000 тис. грн (ставка + % + премія);віддалену роботу з будь-якого міста України;Повне навчання та допомогу 24/7Чим наші менеджері відрізняються від інших:не займаються доставками та рекламаціями;завжди мають гарячі заявки;вивчають техніки продажів, з якими мають конверсію від 50%;продають товар, який завжди користується попитом;комфортно працюють в сучасній CRM системі та IP телефонії;не вигорають від перевантаження та неадекватних клієнтів;отримують подяку від клієнтів за якісній товар і сервіс.Для роботи достатньо мати час та телефон,бути комунікабельним та вільно володіти українською мовою.Ми готові взяти менеджера навіть без досвіду!У наших планах збільшити команду вдвічі за наступні пів року, і можливо, ти саме той, кого ми шукаємо! Тому відправляй своє повідомлення прямо зараз, і ми якнайшвидше обов’язково з тобою зв’яжемося!
Викладач в школу англійської мови для дітей (онлайн)
Magic English School, Івано-Франківськ
В школу англійської мови для діток потрібні викладачі для онлайн навчання.Нам немає значення, в якому куточку України Ви проживаєте. Заняття з дітками проводимо онлайн по всій території України.Якщо Ви - енергійна, відповідальна людина, любите англійську мову та прагнете розвитку, тоді Вам точно варто приєднатися до нашого молодого та дружного колективу!У нас всього лиш кілька обов'язкових умов:Вік - без обмежень;Повна чи неповна освіта (педагогічна/лінгвістична/психологічна);Англійська мова — рівень від B2+ (Upper-Intermediate і вище);Грамотна мова без суржику (усна та письмова);Чесність, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, пунктуальність, дисциплінованість, творчий підхід до роботи;Повага до дітей;Позитивне відношення до життя;Любити свою роботу, як любимо її ми;Бути готовим працювати на результат;Вміти знаходити контакт зі студентами (великими та маленькими);Випробувальний термін 1 міс. (!)Працюємо за методиками Кембріджського та Оксфордського Університетів.У нас Ви зможете працювати з повною (16+ годин на тиждень) або частковою зайнятістю.У Ваші обов’язки входить:Робота з дітьми (та дорослими) за повністю підготовленою програмою;Заповнення коротких Звітів після кожного робочого дня.Прагнете розвитку та стабільності?Тоді надсилайте нам своє резюме любим зручним для Вас способом — на електронну скриньку, в WhatsApp або Skype + напишіть нам, чому ми повинні взяти саме Вас та в чому Ваша основна цінність як вчителя.
Координатор маркетингових досліджень (віддалено), Івано-Франківськ
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюКоординатор маркетингових досліджень (віддалено), Івано-ФранківськВимоги:Наявність стаціонарного ПК або ноутбука;Постійне високошвидкісне підключення до Інтернету;Навички користування електронною поштою, месенджерами та офісними програмами;Грамотне мовлення та вміння спілкуватися з людьми;Умови:віддалена робота;можливість працювати з будь-якого міста України;повна зайнятість, графік пн-пт орієнтовно 9.00-18.00;оплата залежить від виконаної роботи (до 10-12 тис грн) .Обов'язки координатора:Організація і координація роботи таємних покупців ;Залучення нових таємних покупців та робота з ними.Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
Помощница(к) администратора на дому
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Робота. Комплектувальник товарів. Територіально Мазепи,168
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Запрошуємо на роботу у супермаркет збиральника online замовлень. Досвід не потрібен - всього навчаємо! Вашими основними обов'язками будуть: Здійснення передпродажної підготовки товарів. Збір та комплектація товарів за замовленнями. Забезпечення чистоти та збереження обладнання. Ми пропонуємо: Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата за місяць від 13200 - 16400грн. (виплата кожні 2 тижня) Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). Місце роботи – м. Івано-Франківськ, вул. Мазепи, 168 а Телефонуй або пиши на вайбер/телеграм: (05**********69, Віра
Оператор Call-центру зі знанням англійської мови (Customer Support)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Американська Компанія з ремонту побутової техніки в пошуку операторів call-центру на постійну роботу.Home Appliance Service Center (License #A48688)Основні обов'язки:• Обробка вхідних телефонних дзвінків та повідомлень клієнтів;• Забезпечувати чіткий та збалансований щоденний розклад;• Планування та управління зустрічами між технічними спеціалістами та клієнтами (logistics) ;• Спілкуватися з технічними спеціалістами з питань замовлень та доставки запчастин;• Ведення обліку замовлень та статусів зустрічей, щоб забезпечити відповідність стандартам компанії;• Стеження за статусом замовлень та оновлювленням розкладу;• Надавати інформацію про гарантії при зверненнях до служби підтримки;Кваліфікаційні вимоги:• Досвід роботи у call-центрі (сфера обслуговування клієнтів) від 1 року;• Критично важливий для роботи у нас рівень англійської upper-intermediate;• Базові навички роботи з комп'ютером, включаючи знання програм Google та Microsoft Office;• Наявність: ПК, смартфон та надійний інтернет;• Відмінні усні та письмово-комунікативні навички;• Стресостійкість та вміння швидко знаходити рішення у конфліктах з клієнтами;• Звертаємо Вашу увагу, що віддалена робота – це не підробіток, а повна зайнятість;Графік роботи:• Робочий день починається з 18:00 до 4:00, 6 днів на тиждень (*інші години також доступні за обговоренням).• Робота з дому – вся робота (дзвінки, текстування) через нашу CRM.• Поєднувати роботу/навчання вдень та вночі у нас не вийде – перевірено!Зарплата:• Ставка $1000 на місяць.• Додатково пристойна бонусна частина ($200-$700).• Виплати кожні два тижні.Якщо Вас зацікавила наша пропозиція і ви бажаєте працювати в нашій компанії, будь ласка, заповніть форму: bit.ly/2TrHTc9Ми цінуємо ваш час та сподіваємося на подальше співробітництво!P.S. Доступні вакансії працювати у вихідні дні або за плаваючим графіком.
Оператор ПК
ТОВ ТД ШЕВЧЕНКО, Івано-Франківськ
Вимоги:- Вміти самостійно організувати своє робоче місце і планувати робочий процес;- знання комп'ютера на рівні користувача;- Виділяти роботі 2-3 години кожен день.Обов'язки:-прийом та обробка заявок, робота з поштою, -консультування клієнтів.-надавати підтримку клієнтам;-публікувати рекламні оголошення (приклади надаємо).Умови роботи:-робота виконується на дому;-графік роботи вільний і планується вами самостійно;-можна поєднувати з іншою роботою або навчанням;-Безкоштовне навчання і підтримка по всіх питаннях;
Викладач англійської мови (онлайн)
EnglishDom (ФЛП Роде С.А.), Івано-Франківськ
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);робота на онлайн платформі Englishdom — це економія часу на підготовку до уроку та домашні завдання;на онлайн-платформа ED Class— розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської?telegram HRSvitlana
Менеджер по роботі з клієнтами
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Робота з клієнтами дистанційно (через месенджери) Графік роботи з 8:30 до 18:00Обідня перерва з 13:00 до 14:00Весела та дружня атмосфера.
Менеджер з продажів в маркетингову компанію (English)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Компанія LeadPrice, надає послуги у сфері маркетингу та продажів на ринку США, Канади та Австралії. Шукаємо в команду кваліфікованого та мотивованого кандидата на посадуSales-менеджера. У цій ролі ви будете спілкуватися з ГАРЯЧИМИ лідами, ходити на відео-зустрічі, та продавати маркетингові послуги. Ваша робота — продажа на вхідному трафіку.Обов’язки:- Комунікація з потенційними клієнтами (лідами) в чаті та на відео-зустрічах на англійській мові- Створення презентацій, та пропозицій для потенційного клієнта- Контроль і робота в CRM системі- Робота з відгукамиВимоги:- Досвід у ролі Sales-менеджера або аналогічній посаді- Розмовна англійська мова- Розмовна українська та/або російська мова- Сильні навички в продажах- Розуміння маркетингу, та маркетингових послуг — буде перевагою- Досвід роботи з upwork — буде перевагою- Відмінні комунікативні навички та здатність до співпраці в командіПереваги роботи у нашій компанії1. Висока заробітня плата в $ та відсутність верхньої межі по заробітку (є фікс та % від продажів)2. Досвід роботи з компаніями США, Канади, Австралії. Можливість працювати з англомовними проектами.3. Безкоштовне навчання та підвищення кваліфікації4. Робота з теплою та гарячою базою5. Повністю віддалена робота6. Якісний продукт, який приємно продавати7. Можливість кар'єрного зросту до РОПаЯкщо тобі цікаво розвиватися на закордонному ринку та з іноземними клієнтами, то чекаємо твій відгук! Додай свій ніку у Telegram в супровідному листі до свого відгуку, а також заповнюй форму Ми чекаємо саме на тебе!
Помічниця по дому м. Харків, Шевченківський район
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Потрібна помічниця по дому з елементами догляду. Обов'язки - переважно повсякденні хатні справи (приготування їжи, підтримання чистоти, прання білизни). Мати (68 років) пересувається сама, але у зв'язку з постінсультною деменцією потребує допомоги, не завжди може охайно вдягатися та не виходить сама на вулицю. Отже, при гарній погоді, вийти з нею на півгодини погуляти, поспілкуватися, поразгадувати кросворди, допомогти прийняти ванну. Батько (74 роки) обслуговує себе сам, купляє продукти. В домі є маленька собачка (шпіц). Графік роботи 5-6 годин на день 4-5 днів на тиждень. Розташування - м. Харків, Шевченківський р-н, Олексіївка, р-н 8 поліклініки. Посередників прохання не турбувати.
доглядальниця (сиделка) по догляду за людьми похилого віку
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Компанія Добро людям здійснює підбір персоналу для надання послуг по догляду за людьми похилого віку та тимчасово непрацездатним у Івано-Франківську та областіВимоги: порядність, відповідальність, бажання працювати з людьми, наявність медичної освіти та досвіду роботи буде перевагоюОбов'язки: догляд та помічь у побуті людям похилого віку, а також непрацездатним або тимчасово непрацездатним та тим хто потребує допомогу в пересуванні та самообслуговуванні.Умови праці: работа на дому або в стацірнарі, гнучкий графік, варіанти по зайнятості можуть бути як постійні так і тимчасові, як з проживанням так і погодинні або розривні графіки. У випадках замовлень з проживанням, харчування за рахунок замовника.Також, по умовам співпраці є можливість приєднатися до групи вайбер у вашому місті, де постійно публікуються актуальні замовлення по місту та області для зручності відбору підходящих для вас замовлень.Якщо Вас зацікавила вакансія телефонуйте за номером +38********18, Відділ кадрів працює з 9:00 до 18:00
Віддалена робота в агенство з працевлаштування закордоном
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Шукаємо працівника на віддалену роботу в агентство з працевлаштування за кордоном!Ми – динамічно розвиваємося компанія, що спеціалізується на працевлаштуванні за кордоном. Наразі ми розширюємо нашу команду та шукаємо відповідального та ініціативного співробітника для віддаленої роботи. Якщо ви маєте досвід роботи з клієнтами, вмієте швидко знаходити спільну мову з людьми та хочете допомагати іншим знайти роботу своєї мрії за кордоном - ми чекаємо саме на вас!Основний напрямок працевлаштування - ПОЛЬЩАОбов’язки:Обробка гарячих заявок (лідів) від кандидатів, зацікавлених у працевлаштуванні за кордоном;Підбір вакансій відповідно до кваліфікації та побажань кандидатів;Ведення корпоративних соціальних мереж (Facebook, Instagram тощо), публікація актуального контенту, взаємодія з аудиторією;Підтримка зв’язку з кандидатами на всіх етапах працевлаштування.Вимоги до кандидата:Досвід роботи в сфері HR, маркетингу або суміжних областях буде перевагою;Відмінні комунікативні навички, вміння швидко налагоджувати контакт з людьми;Відповідальність, уважність до деталей;Володіння ПК на рівні впевненого користувача, досвід роботи з соціальними мережами;Здатність самостійно планувати свій робочий день і виконувати завдання в терміни.Ми пропонуємо:Віддалену роботу з гнучким графіком;Конкурентну заробітну плату;Можливість професійного та кар’єрного росту;Підтримку та навчання з боку досвідчених колег.Якщо ви відчуваєте, що ця робота для вас – надсилайте ваше резюме та супровідний лист на нашу електронну пошту [електронна пошта компанії]. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу кандидатуру!
Робота Менеджер (Віддалена/Дистанційна робота)
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Шукаємо енергійних та мотивованих кандидатів на посаду рекламного менеджера в Телеграмі!Ти вільно володієш українською мовою, маєш гнучкий розум і вмієш продавати? Твоя комунікабельність, уважність та відповідальність допоможуть тобі в цьому роботі. Ти маєш бажання працювати, швидко вчишся та готовий приймати рішення?Приєднуйся до нашої команди!Ми пропонуємо гнучкий графік роботи з 11 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. Також є мождивість обирати графік який тобі зручно Своєчасну заробітну плату, Твої обов'язки включають роботу з клієнтами, Пропунування Руклами А також самому працювати в сфері реклами Не втрачай можливість реалізувати свій потенціал та приєднуйся до нашої команди прямо зараз!Для подальшої інформації зв'яжися з нами за допомогою приватного повідомлення. Плюсом є те що є змога обирати час роботи який тобі зручно
Бухгалтер- дистанційна робота не повний робочий день
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Бухгалтер- дистанційна робота з гнучким графіком власний ПК, повне володіння 1С-Бухгалтерія, стаж роботи 36років- Бухгалтерія
Робота піцайоло в івано-франківську
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Запрошуємо на роботу піцайоло у піцерію “Virtuosо”Ми пропонуємо:- комфортні умови праці- гнучкий графік- вчасна виплата заробітньої плати- 2х разове харчування - taxi розвозить до дому, якщо ви з Івано-Франківська.Все що від вас потрібно це:- пунктуальність- бажання працювати- колективна робота- дотримання чистоти- відповідальність до своєї справи. - професійні навички роботи з тістом руками.- знання рецептур та технологій приготування піциЗаклад знаходиться на парковій алеї, вул. Героїв Миколаєва тому особливо зручно для тих хто там проживає. Заробітня плата 1000-1100Дзвоніть
Майстер манікюру
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Шукаємо в команду майстра манікюру. Обов’язково з досвідом від 1 року. Обов’язки :- виконувати комбінований манікюр- покриття гель лаком з вирівнюванням- укріплення твердими матеріалами- нарощення нігтів - виконувати салонні дизайни, обов’язково френч- вміння виконувати педикюр вітається*Гарантуємо роботу в дружньому колективі і комфортних вимовах . Всім для роботи забезпечуємо . Ваші тільки інструменти !Своєчасна виплата заробітньої плати , кожного тижня.Навчання та розвиток! Графік узгодимо індивідуально !Надсилайте резюме в довільній формі і фото робіт . 09******70 Район ТРЦ Велес
Робота віддалено
Вакансія: Менеджер онлайнОбовʼязки:⁃ Ведення чатів;⁃ Залучення нових клієнтів;⁃ Відповідь та відправка листів онлайн; Вимоги:⁃ Наявність компʼютера або ноутбука;⁃ Комунікативні навички та вміння працювати в команді;⁃ Вміння працювати з компʼютером;⁃ Вік від 17 років;⁃ Високий рівень відповідальності та орієнтація на результат;В нас є: - Бонуси для мотивації;- Зручний графік;- Дружній колектив;- Розвиток англ.мови;Дзвони за номером який вказаний Або переходь до нас на сторінку інстаграму - datemyage Telegram Robota_RobotaONLINEЧекаємо саме на тебе)