Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бизнес тренер в Ивано-Франковске"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер консультант користувач ПК
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Івано-Франківськ
"ПОТРІБНІ КОРИСТУВАЧІ ПК ДЛЯ ВІДДАЛЕНОЇ РОБОТИ В ІНТЕРНЕТІ     Вимога – навички роботи на комп'ютері на рівні користувача. Оплата відрядно-преміальна. Навчання безкоштовне. Співбесіда. Гнучкий графік роботи. Можлива часткова зайнятість, суміщення.За подробицями пишіть на ел.адресу  [email protected] або на Вайбер 0975288678 з позначкою ""ua.trud.com"" (на дзвінки не відповідаю)"
Робота оператор-обліковець, з/п 16000 грн.
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Приймемо на роботу оператора-обліковця. В обов язки входить:• Облік товару та тари (проведення приходів, рн, переміщень, приймання замовлень, звірка залишків),• Друк пакету документів на маршрути водіям,• Приймання док від водіїв після маршрутів, проведення коригувань РН, контроль за коректним заповненням та вчасним поверненням замовнику, та ін.Перевагу надаємо кандидатам із знанням програм 1С 8.3, exсel та з досвідом роботи на аналогічній посаді.Місцезнаходження складу: с. Хриплин, вул. Пресмашівська, 6 (р-н Юності), можлива доставка на роботу/з роботи.Працевлаштування офіційне, зп 16000,00 грн./міс.Контакт для співбесіди: 06******78
Менеджер по роботі з партнерами
ТОВ "НІКА ПРОФІ", Вовчинець, Івано-Франківська область
"Менеджер по роботі з партнерами.Пропонуємо роботу у підрозділі великої компанії - робота ОНЛАЙН.Зайнятість 3-4 години в день,вільний графік,також навчання під час роботи.Є можливість поєднувати з основною роботою/навчанням/декретом.Офіційний дохід,система мотивації: премії+бонусна програма.Також перспектива Вашого кар'єрного росту.Обов'язки:розміщення рекламної інформації в мережі інтернет,пошук та підбір персоналу,ведення переписки по готовим матеріалам,допомога при оформленні.Напрацювання та ведення клієнтської бази, інформування клієнтів про товари та послуги,підготовка проміжних і підсумкових звітів.Вимоги:-наявність смартфону/ПК/ноутбука і до цього вільний вихід в інтернет;-комунікабельність;-грамотне мовлення і письмо;-відповідальність ,самодисципліна;-освіта не важливо. Хочете отримати більше інформації пишіть на ел.адресу [email protected],або у Вайбер чи Телеграмм 0975288678;0958431361з позначкою ""ua.trud.com""(на дзвінки не відповідаю)"
Продавець
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Вітаю! З вами коуч Христина,пропонуємо роботу онлайн менеджера.Чим тобі потрібно буде займатись:приймати вхідні повідомлення;обробляти гарячі заявки з сайту;вести переговори із клієнтами;доводити клієнта до покупки.У нас ти отримаєш:зарплату в 1−2 місяць 20 000−25 000 грн, з 3-го місяця — від 25 000 до 40 000 тис. грн (ставка + % + премія);віддалену роботу з будь-якого міста України;Повне навчання та допомогу 24/7Чим наші менеджері відрізняються від інших:не займаються доставками та рекламаціями;завжди мають гарячі заявки;вивчають техніки продажів, з якими мають конверсію від 50%;продають товар, який завжди користується попитом;комфортно працюють в сучасній CRM системі та IP телефонії;не вигорають від перевантаження та неадекватних клієнтів;отримують подяку від клієнтів за якісній товар і сервіс.Для роботи достатньо мати час та телефон,бути комунікабельним та вільно володіти українською мовою.Ми готові взяти менеджера навіть без досвіду!У наших планах збільшити команду вдвічі за наступні пів року, і можливо, ти саме той, кого ми шукаємо! Тому відправляй своє повідомлення прямо зараз, і ми якнайшвидше обов’язково з тобою зв’яжемося!
Без досвіду роботи!
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Запрошуємо на роботу відповідальну людину без досвіду роботи!Досвід роботи не обов'язковий ми вас все навчимо!Робота не важка!Прокладання інтернет кабелів тільки в всередині будинку!Інтернет-провайдер обслуговування абонентів.Звертатися за номер телефону +38********21. Володимир
Електромонтажник - можна без досвіду
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Потрібен електромонтажник, можна без досвіду та без посвідчення (без розряду/категорії/групи) з електробезпеки. т/ф: +38 (06**********75 (Юрій)
Робота без досвіду. Продавець (відділ випічки). Івано-Франківськ
, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область
Запрошуємо на роботу продавців!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 13180 грн до 16400 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 225.Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)